Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Przeglądarka Internetowa

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która z podanych przegl?darek wed?ug Ciebie jest najlepsza ?

• Opera
    • Mozilla Firefox
    • Google Chrome
    • Internet Explorer
      0
    • Safari
      0
    • NetFront
      0
    • SeaMonkey
      0
    • NetScape
      0
    • Konqueror
      0
    • K-Meleon
    • Camino
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja pierwsza poważna ankieta, nie jestem pewien czy już taka istniała.

Chciałbym poznać wasze zdanie.

Moim ideałem przeglądarki internetowej jest Opera, która jest prosta w użytkowaniu.

W ankiecie jest podanych 11 przeglądarek.

W postach piszcie uzasadnienie dlaczego wybraliście daną przeglądarkę, może przekonacie mnie do zmiany na inną ?

Podawajcie też przeglądarki o których zapomniałem, dodam je do ankiety.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Zdecydowanie Chrome. Duża możliwość personalizacji, i działa bardzo szybko. Jest też przystosowana do używania róznych narzędzi Google.

Opublikowano

Zdecydowanie Chrome. Duża możliwość personalizacji, i działa bardzo szybko. Jest też przystosowana do używania róznych narzędzi Google.

Stanowczo odradzam sypie błędami jak żadna inna po 1-2 dniach miałem jej dość xD xD

Opublikowano

Opera ^^

Korzystam od samego początku, poza tym Firefox jakoś nigdy mi się nie podobał. Jedyny plus liska to Addony, a tak to nic.

Chroma miałem, pobawiłem się, usunąłem z powodu paru denerwujących rzeczy.

O IE to wspominać nie warto ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mozilla Firefox ponieważ używam jej już od 3 lat i nigdy mnie nie zawiodła. Ma wiele wtyczek, jest szybka (jak i nie najszybsza). Innych przeglądarek nie używałem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Najlepszej nie ma, kwestia gustu i wymagań konkretnego użytkownika.

Ja używam Google Chrome - fajna przeglądarka, dosyć stabilna, bo Firefox potrafi się zawiesić z powodu crashu jednej karty - w chromie tego nie ma, a dla mnie jest to ważne, bo jestem bałaganiarzem i ciągle z masą otwartych kart latam.

Główną przewagą Firefoxa nad Chromem jest masa przydatnych dodatków, do Chrome'a dopiero powstają.

Opublikowano

Wczoraj pobrałem jeszcze raz Mozille, i na siłe próbowałem się do niej przyzwyczaić ale wszystko jest rozmieszczone chaotycznie.

W Operze mam wszystko poukładane (używam Opery 10.X), nigdy mnie nie zawiodła i jeszcze nie miała żadnych błędów.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

ja wybrałem google chrome

-szybko przypadła mi do gustu

-nie jest chaotyczna

uzywalem mozili ale jakoś mi sie poprostu znudziła za dużo opcji i wgl .

Opublikowano

Najpierw był IE początkowo spoko potem na 1 dzień opera xD, Firefoxik też był spoko a najbardziej podoba mi się Google Chrome

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ciagle i niezmiennie Opera niewidzę innej przegladarki choć troche jej dorównującej no może poza google chrome

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza mozilla, korzystam z niej od początku win i jak dla mnie jest najprostsza w obsludze i polecam wszystkim własnie tą przeglądarke :P

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...